Вести

ПРИМИТЕ ВАШ РАЧУН ЕЛЕКТРОНСКОМ ПОШТОМ

У циљу унапређења пословног процеса доставе рачуна, чинећи услугу бржом и лакше доступном за кориснике, ЈКП „Водовод и канализација“ ј.п. Стара Пазова је омогућило нову услугу бесплатне доставе е-Рачуна у дигиталном облику путем електронске поште (имејл).
Овај начин доставе рачуна доступан је свим корисницима, новим и постојећим, без обзира да ли је реч о физичким или правним корисницима.
Е-Рачун се доставља за извршену комуналну услугу сваког месеца.
Достава рачуна путем електронске поште (имејл-а) се активира на захтев корисника. Попуњавајући Захтев за доставу рачуна путем електронске поште, корисник се опредељује за овакав начин доставе и исти ће бити у примени све док се корисник не изјасни другачије.
Корисницима услуге, који су дали сагласност за доставу рачуна путем електронске поште, ЈКП „Водовод и канализација“ ј.п. Стара Пазова неће достављати рачуне коришћењем поштанских услуга у штампаној форми.
Корисник може извршити уплату фактурисаног износа, на основу рачуна добијеног електронским путем, на исти начин као и са рачуном добијеним путем класичне поште у штампаној форми.
Предности електронског рачуна у односу на рачун добијен у штампаној форми су:
– Сигурност рачуна у пдф формату и идентичност штампаној форми рачуна
– Могућност архивирања рачуна у дигиталном облику на рачунару
– Заштита животне средине
Да би се активирала ова нова услуга, потребно је да попуните Захтев за доставу рачуна путем електронске поште који можете преузети на нашем сајту: www.vodovodpazova.rs (налази се на почетној страни нашег сајта, у картици ОБРАСЦИ , у горњем десном углу ) или доласком на наша благајничка места: Стара Пазова, Нова Пазова, Бановци Дунав, Стари Бановци. Уз попуњен Захтев неопходно је приложити копију документа о идентификацији (лична карта) и копију рачуна.
Попуњен Захтев можете предати лично на нашим благајничким местима или послати путем поште на адресу: ЈКП „Водовод и канализација“ ј.п. Стара Пазова, Бранка Радичевића 2, 22300 Стара Пазова (са напоменом: „е-рачун“) или послати скениран образац Захтева уз пратећу документацију путем имејл-а: prijavastanja@vodovodpazova.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *